Lyckas med sin webbshop

Att skapa en webbshop är egentligen inte så svårt, grejen är att lyckas med den. Hur blir den framgångsrik och hur lyckas man med att marknadsföra den så det kommer kunder till shoppen och handlar därifrån.

När man skapar sin webbshop så gäller det att är det många faktorer som man bör tänka på, logistik, betalning och annat som gör att din butik kommer att fungera. Ett företag som kan hjälpa till att sätta upp din webbshop är Kodmyran.se, som nu även lanserar en mobilanpassad variant för webbutiker. Att kunna handla via din mobil eller surfplatta tror vi kommer att vara en stor fördel för dig när nu vill lyckas med din webbshop.

Enkelheten i butikens utformning är viktigt, det ska inte vara långt till dina produkter utan max två eller tre klick bort ska du hitta det du vill handla. En bra sökfunktion är också viktigt att det finns så om man inte direkt hittar så kan man skriva in ett sökord och snabbt kunna välja det man vill handla och skicka iväg sin beställning.

Leveranstider är också en viktig sak, man vill inte sitta och vänta på sin beställning för länge. Även här ska kunden kunna kolla upp hur det ligger till med leveransen och kunna spåra sitt paket via det företag som levererar, till exempel Posten eller DHL.

Kundservice är något som absolut ska fungera, kunden ska kunna ringa och få prata med en fysisk person om man har några funderingar kring produkter eller leveranser. Kundservicen ska sköta professionellt och kunden ska kunna få bra svar på sina frågor.

Att lyckas och nå framgång med sin webbshop beror på många faktorer och jobbar du hårt och ser till att du sköter din webbutik som den vore en fysisk butik så kommer du att lyckas. Det gäller att man underhåller och städar i sin butik med jämna mellanrum så att den ser bra ut.