Kick-off eller event med företaget

Något som är uppskattat är när ett företag bjuder på något oväntat som en kick-off eller någon form av företagsevent. Det kan vara att uppmuntra de anställda eller bjuda trogna kunder på något speciellt som tack.

Att planera är en av de viktigare sakerna inför ett event eller kick-off. Visst är det skönt med tid då det inte händer något speciellt och man kan mingla med andra och få träffas under mer lättsamma former. Det är viktigt att mötesdeltagarna får ett program där det finns tider utsatta för de aktiviteter som kommer att hända under dagen/kvällen. Blanda smått och stor, allvar och skoj för att få en bra mix.

Om ni är på gång och planerar ert företagsevent eller kick-off med ert företag så kanske det är på sin plats att bjuda in Hans Lindström en trollkarl och magiker med över 20 års erfarenhet av att underhålla folk. Både från scen men också som minglande trollkarl med magi på riktigt nära håll. Låt Hans gå runt bland borden och trolla för de gäster som sitter vid middagsbordet.

Som företag så är det viktigt att man får ut sitt budskap under eventet eller kick-offen. Därför är det viktigt att man är väl förberedd när man ska förmedla sitt budskap. Även här så gäller det att kunna fånga upp deltagarnas uppmärksamhet och genom att vara väl förberedd så kommer det att gå lysande med den presentationen som planerats.