Fixa till och inreda företagets lokaler

Arbetsmiljö är en viktig fråga för alla företag. Det handlar inte bara om att det ska vara ett bra arbetsklimat och att arbetsbördan ska vara rimlig utan det handlar även om den fysiska miljön. Vad behövs för att alla ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt?

Vad bör man tänka på

Det finns mycket att tänka på när det är dags att inreda ett kontor. Vilka möbler ska ni ha, ska ni både kunna stå och sitta, vilken teknisk utrustning behöver ni? Glöm inte heller vikten av bra belysning. Bra arbetsbelysning är viktigt men välj något som passar in i resten av designen. För att orka jobba framför datorn en hel dag så är det viktigt att vi har rätt belysning och som framförallt är placerad korrekt.

Vad vill ni förmedla

Även om arbetsmiljö är väldigt viktigt så är det även viktigt att företagets lokal speglar er målbild och skapar ett förtroende hos era kunder. Precis som loggan ni väljer, hemsidan som byggs upp eller produkten/tjänsten som säljs så ska det finnas ett tydligt budskap om vilka ni är och vad ni vill med ert företag. Så ställ er frågan vilka kommer till oss och vad vill vi ge för intryck.