Få företaget att synas på mässan

Att som företag synas är otroligt viktigt och det gäller att vara påhittig för att förstärka sitt ansikte utåt oavsett om det är för framtida kunder eller de som redan finns i kundregistret. Att allmänheten känner till ditt företag är enbart positivt och redan där så får du gratis skjuts genom spridningen av er verksamhet.

Att gå på mässor är roligt och informativt för alla och som företag är det också här viktigt att synas och göra ett gott intryck på de som ska besöka just din monter. Så hur skapar vi detta intresse och hur fångar vi in de nya kunderna? Vi ska dra upp ett par exempel på just detta.

Ställ din monter på rätt ställe

Att ställa sig omkring folktäta ställen såsom matmontrar, vid toaletter och seminarier är alltid en god idé. Där får ni mycket exponering och lockar till er folk genom detta.

Tänk på barnen

Det är alltid en god idé att dela ut gratissaker, och speciellt till. Ett tips är att dela ut gasballonger till barnen. Dessa går att få med företagets namn och logotyp på, vilket gör att företaget får en direkt marknadsföring vart dessa ballonger än tar vägen.

Ha kampanjer eller nyheter

Att visa ha olika kampanjer eller nyheter på mässor visar de potentiella kunderna att er verksamhet är aktiv och intressant. Att ha kampanjer eller erbjudanden lockar alltid personer till verksamheten, oavsett bransch.

Ordna en tävling

Att ha en lottodragning, quiz eller tipspromenad är alltid en god idé. Att ge ut sina egna produkter som vinster ökar direkt intresset för dem, då vi människor i regel vill ha det bästa man kan få. I detta fall är det förstapriset – din produkt.

Ofta är det de små sakerna som gör skillnad här i livet men de är också lättast att glömma bort. I övrigt så bör montern sticka ut och synas på håll i form av färg eller ett ballonghav med originellt utseende. Stick ut hakan och bjud på ett stort leende så kommer besökarna att flockas kring er.