Är det dags att göra något tillsammans på arbetsplatsen?

Många arbetsgivare eller chefer vill skapa en så god sammanhållning till och mellan sina arbetskollegor som möjligt. Det är viktigt för att företaget ska bli välfungerande såväl som behagligt att arbeta i. Dock är det ibland svårt att skapa en sådan sammanhållning när tunga arbetsuppgifter och stressiga deadlines ligger på lut. Men oroa dig inte, för vi har lösningen.

Teambuilding och kickoff på hemmaplan

Det finns en sajt där du kan boka in en teambuilding eller kickoff var du än må vara. Det innebär att du och dina kollegor inte behöver resa iväg någonstans eller ta långa perioder från arbetet. Ni kan istället hänga kvar på kontoret i ett par timmar, spendera en kväll i en närliggande lokal, eller hänga utomhus en heldag och ha minst lika kul.

Du kan välja mellan en rad olika aktiviteter som är otroligt roliga och som även sätter dina kollegors kunskaper på prov. Några alternativ är till exempel:

  • Expedition Arktis.
  • Murder on the Train.
  • Spionakademin.

Ni kommer dessutom att få en speciell eventledare genom hela upplevelsen som leder er framåt och som gör aktiviteterna extra givande. Så om du är intresserad, ta en titt här och boka in upplevelsen redan idag.